Dora igra kuhanja

Vaš mali kuhar će Vam drage volje pomoči u kuhanju sa Dorom koja kuha prema omiljenim receptima. Izaberite između 10 izvrsnih recepata sa razno raznim kuharskim dodacima. Upotriejbite miš i kliknite na recepta te odaberite dali želite englesku ili španjolsku verziju. Nakon toga potražite sastojke koje vam je Dora zadala da ih nađete.

Ostale Dora igre:

nadjite-cizmu Nađite čizmu

Čizma se skriva i Dora ga treba naći. Ali ono što će vam otežati potragu za Čizmom je đungla jer ima jako puno biljaka i skrivenih životinja.

Dora_i_slatki_psić Dora i slatki psić

Dorin slatki psić se zaprljao i ona ga je odlučila očistiti. Operi ga na svim mjestima da na kraju zablista. Zabavi se pritom. Igra se mišem. Sretno!!

Dora_i_Noć_vještica Dora i Noć vještica

Dora je pozvana na zabavu za Noć vještica. Odlučila se lijepo srediti. Pomozi joj da izabere najbolju kombinaciju, te da zablista na zabavi. Igra se mišem.

dora-u-ribolovu Dora u ribolovu

Dora je bila presretna kad je saznala da ide u ribolov. Pođi sa Dorom u relaksijarući ribolov i dobro se zabavite a uspute i upecajte koju ribu.

fotografiranje-zivotinja Fotografiranje životinja

Ako imalo volite fotografirati onda ćete jako uživati u ovoj igri. Dora i njezin tata Papi će se voziti na tri lokacije kako bi Dora slikala razne životinje.

dora_i_snježne_radosti Dora i snježne radosti

Vani pada snijeg. Dora je sretna jer se voli igrati na snijegu sa svojim prijateljima. Pomozi joj da završi sve snježne zadatke i pritom se zabavi. Igra se mišem.