Dora igra kuhanja

Vaš mali kuhar će Vam drage volje pomoči u kuhanju sa Dorom koja kuha prema omiljenim receptima. Izaberite između 10 izvrsnih recepata sa razno raznim kuharskim dodacima. Upotriejbite miš i kliknite na recepta te odaberite dali želite englesku ili španjolsku verziju. Nakon toga potražite sastojke koje vam je Dora zadala da ih nađete.

Ostale Dora igre:

swiperova-velika-avantura Swiperova velika avantura

Mala lisica se izgubila i Swiper joj želi pomoči kako bi se vratila kući. On će pomoči da mala lisica prelazi razne prepreke.

Dora_ide_na_piknik Dora ide na piknik

Dora je krenula na piknik sa svojim prijateljem Čizmom. Vesela po prirodi, odlučila se putem zabaviti. Pridruži se i ti i uživaj u prirodi i zabavnim igrama. Igra se mišem.

Dora_u_kini Dora u Kini

Dora je poželjela novu avanturu, pa je otišla na odmor u daleku Kinu. Želi se uklopiti u lokalno stanovništvo, pa joj pomozi da izabere odjeću i da se ukrasi. Uživaj u ovoj zabavnoj igrici. Igra se mišem.

dorine-avanture-sa-jednorogom Dorine avanture sa jednorogom

Ovo je do sad najveća avantura Dore i majmuna do sad. Putuje u čarobnu zemlju sa kraljem jednoroga.

dora-na-klizanju Dora na klizanju

Pomozite Dori da izvede na ledu što više pirueta. Samo pazite da pri tome ne bi pala. kliknite na piruetu koju želite a Dora će ju izvesti.

Dora_u_auto_školi Dora u auto školi

Dora je krenula u auto školu. Prva lekcija je parkiranje. Pomozi Dori da savlada prvu prepreku i uspješno nastavi dalje. Igra se strelicama. Zabavi se.