Dora igra kuhanja

Vaš mali kuhar će Vam drage volje pomoči u kuhanju sa Dorom koja kuha prema omiljenim receptima. Izaberite između 10 izvrsnih recepata sa razno raznim kuharskim dodacima. Upotriejbite miš i kliknite na recepta te odaberite dali želite englesku ili španjolsku verziju. Nakon toga potražite sastojke koje vam je Dora zadala da ih nađete.

Ostale Dora igre:

dora_i_mali_zeleni_001 Dora i mali zeleni

Dora je odlučila istražiti svemir i daleko od Zemlje je naišla na invanzemaljce. Cilj ove igre je pogoditi što više malih zelenih. Ostvari što bolji rezultat. Igra s mišem.

Dora_i_neuredna_soba Dora i neuredna soba

Dora nije čistila svoju sobu jako dugo i nered se nakupio. Vrijeme je za akciju. Pomozi Dori u čišćenju sobe da joj bude lakše. Igra se mišem.

dora-hvata-bombone Dora hvata bombone

Svanuo je fantastičan dan, a naša vesela Dora je zgrabila vreću i pokušava uhvatiti što više slatkiša.

dora-u-ribolovu Dora u ribolovu

Dora je bila presretna kad je saznala da ide u ribolov. Pođi sa Dorom u relaksijarući ribolov i dobro se zabavite a uspute i upecajte koju ribu.

dora_hrani_čizmu_bananama Dora hrani Čizmu bananama

U ovoj zanimljivoj igrici Dora kroz mnogo različitih razina hrani svojeg prijatelja Čizmu bananama. Svaka razina donosi svoje prepreke. Moraš ih riješiti da Čizma nebi ostao gladan. Igraš sa mišem. Zabavi se i sretno!

dorine-avanture-u-svemiru Dorine avanture u svemiru

Vaše predškolsko dijete obožava prostorno stvorena bića kao kao što su Dora i Čizma. Koristite miš da se pomaknete u priči.